Home Video snimanje i produkcija

Video snimanje i produkcija

Ako trebate profesionalne usluge snimanja reklama i promotivnih videa, snimanje korporativnih filmova, glazbenih spotova, YouTube videa ili snimanje iz zraka dronom - na pravom ste mjestu!

Dugogodišnje iskustvo, vrhunska oprema i individualiziran pristup svakom klijentu ono je što naše usluge čini jedinstvenima i zbog čega smo u mogućnosti stvarati vrhunske video sadržaje koji će vašu priču ispričati na najbolji mogući način.

Omogućit ćemo vam da na autentičan način prenesete ključne poruke potencijalnim klijentima i suradnicima, da pokažete svoje posebnosti i vještine, da educirate i zabavite na način koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ovo su, dakle, naše usluge:

- Profesionalno snimanje reklama i promotivnih videa.
- Profesionalno snimanje koncerata i glazbenih produkcija
- Profesionalno snimanje korporativnih filmova.
- Profesionalno snimanje glazbenih spotova i YouTube videa.
- Profesionalno snimanje iz zraka (snimanje dronom).
- Profesionalno snimanje TV reklama i TV priloga
- Montaža i grafička obrada videa.
- Snimanje i obrada videa za Facebook i Instagram

Video je danas osnovni marketinški alat bez kojeg se jednostavno nemoguće kvalitetno predstaviti na tržištu, bez obzira na to kojim se poslom bavili.

Jeste li znali da se više od trećine svih aktivnosti na internetu odnosi upravo na gledanje videa, a da je YouTube sa svojih preko milijardu korisnika druga po popularnosti internetska tražilica, odmah nakon Googlea? Uz to, i Google, kao i društvene mreže, sve veću prednost daje upravo video sadržajima.

Kvalitetna video produkcija i prezentacija idealna je za predstavljanje proizvoda i usluga, vašeg brenda i vas osobno jer vam omogućuje da u relativno kratkom vremenu na zanimljiv način prenesete velik broj informacija i izgradite bolji odnos s onima kojima su vaši sadržaji, usluge ili proizvodi namijenjeni. Vrhunski video sadržaji istaknut će vas na tržištu, dati vam prednost pred konkurencijom, učvrstiti svijest o vašem brendu i pridonijeti izgradnji povjerenja kod potencijalnih korisnika.

Odaberite naše usluge video produkcije ako želite postati i ostati konkurentni, biti u trendu i pričati zanimljive video priče usklađene s potrebama suvremenog tržišta!